MobilePay Subscriptions

MobilePay Subscriptions
er abonnementsbetalinger med MobilePay

Med MobilePay blir abonnementsbetalinger enda enklere.


  Rask registrering
Tilknytt MobilePay med et swipe. Så skjer betalingen automatisk
 

 
Problemfri betaling
Kort- og betalingsproblemer blir håndtert automatisk
 

 
Informasjon i realtid
Endrer kunden sin betaling får du beskjed med det samme
 


 Fornøyde kunder
Dine kunder har kontroll på sine abonnements-betalinger

Kun et swipe for å aktivere abonnement, kunden slipper å registrere betalingskort.

 
 
Se video om MobilePay Subscriptions (01:17).

Priser

Beløp per transaksjon / Antall transaksjoner månedlig
< 1.000
1.000 - 10.000
10.000 - 50.000
> 50.000
0 - 99 NOK
1,20
1,15
1,00
0,95
100 - 299 NOK
1,45
1,40
1,15
1,10
300 - 500 NOK
1,50
1,45
1,25
1,20
+ 500 NOK
1,60
1,50
1,35
1,30

​5 gode grunner til å velge MobilePay Subscriptions

Enkel registrering
​Dine kunder kobler MobilePay til sitt abonnement med et swipe. Kunden slipper å registrere betalingskort.
 
Betalingene pre-valideredes
Betalingen blir valideret før betalingsdatoen. Dersom kortet er utgått eller det ikke er dekning gir vi beskjed til kunden slik at nødvendige oppdateringer kan bli gjort
 
Beskjed i realtid
Hvis kunden avviser en betaling eller slår av betaling via MobilePay, får du besked med det samme slik at du kan kontakte kunden. Du kan også endre i betalingen som skal bli sendt og de som allerede har blitt sendt.
 
Mulighet for betal-nå-funksjon
Dine kunder som har allerede har koblet sammen MobilePay til deres abonnement enkelt kan betale for andre varer og tjenester (for eksempel kjøp av ekstra mobildata).
 ​
Refunderinger
Du kan alltid refundere betalinger til dine kunder.
​​​


 
 
​​
 

​Sånn kommer din bedrift i gang

Tre ting må være på plass for å komme i gang med MobilePay Subscriptions:
  1. Avtale med MobilePay som fås etter registrering
  2. Integrere MobilePay Subscriptions i egne systemer
  3. Oppgjørskonto i selvvalgt bank for mottak av innbetalinger
REST API er vårt nye cloud-baserede API. 

 
Se dokumentasjon​​​​​
​​​​​​​​​

Spørsmål & svar om MobilePay Subscriptions

Du kan få tilgang til vårt utviklermiljø og se hvordan du integrerer løsningen. Du kan registrere deg her så kontakter vi deg. Registrer din bedrift
Vi ønsker å komme i kontakt med alle bedrifter som ønsker abonnementsbetalinger med MobilePay. Hvis du ønsker å se dokumentasjonen, så klikk her.

Hvis du ønsker å se hvordan løsningen passer inn i ditt system. Kan du registrere deg her og få tilgang til vårt utviklermiljø. Registrer din bedrift

Løsningen fungerer i alle webbaserte miljøer - mobil, tablet eller desktop og er med andre ord veldig fleksibel. Du kan også integrere en signup-knapp i e-poster. Signup-knappen fungerer på den måte at du snakker med en kunde og avtaler betaling via MobilePay du kan du sende en e-post med en "Betal med MobilePay"-knapp. Kunden klikker på linken og swiper i MobilePay – så er MobilePay tilknyttet deres avtale som gjelder betaling.
MobilePay tilknyttes et abonnement
  • Din bedrift lager en ”Betal med MobilePay”-knapp. Du kan f.eks. plassere knappen i kjøpsprosessen på din personlige logg-inn-side eller i en e-post.
  • Kunden trykker på 'Betal med MobilePay', og MobilePay åpnes automatisk hvis kunden utfører handlingen på sin mobiltelefon. Hvis kunden er på sin desktop åpnes en MobilePay dialogboks hvor kunden taster inn sitt telefonnummer.
  • Kunde swiper og godkjenner betalingen for abonnementet med MobilePay. Deretter blir kunden sendt tilbake til bedriftens bestemte landingsside.

Kunden vil i sin app under "Aktiviteter" eller under "Abonnementsbetalinger" kunne se betalingen som en fremtidig automatisk betaling 8 dager før betalingsdatoen. Dersom brukeren ønsker det har han/hun mulighet til å få en notifikasjon dagen før betalingen gjennomføres.
Nei, MobilePay er ikke en del av aftalen bedriften inngår med din kunde. Du vil som bedrift motta informasjon med det samme dersom kunden framelder seg automatisk betaling i MobilePay. Deretter kan du sammen med kunden avklare hvordan fremtidige betalinger skal foregå – du kan fremdeles kunne tilby kunden å betale med MobilePay. Kunden må da tilknytte sin MobilePay på nytt.
MobilePay håndterer kun betalingen. Derfor skal du som bedrift selv sende kunden en faktura dersom kunden ønsker det. I fremtiden kan MobilePay utvikles til å også kunne håndtere fakturaer.

Som bedrift har du dog mulighet til å skrive en kort tekst om hva den enkelte MobilePay-betalingen gjelder.
Ja, du kan la din kunde betale et engangsbeløp og samtidig, i samme flow, la kunden tilknytte MobilePay som betalingsmåte for abonnement. Et eksempel kan være: ”Betal 2 kr. for de første 2 månedene og deretter 59 kr. pr. måned.”
Ja, når en kunde har valgt å bruke MobilePay som betalingsmmåte til et abonnement har du også mulighet for at synliggjøre ”kjøp nå”-funksjoner til din kunde. Det kan f.eks. være kjøp av mobildata til et telefonabonnent eller bare ”her og nå betaling” for noe som ikke tilhører det månedlige abonnementet. Kunden må alltid godkjenne kjøpet med å swipe i MobilePay.
Nei, i første omgang er løsningen kun tenkt som et tilbud til privatbrukere.
Ja, du får beskjed i realtid (med det samme) om alle de betalinger du mottar.
Din bedrift lager selv en ID for hver transaksjon. Denne ID'en videreføres på de ”riktige” pengeoverførslene mellom MobilePay og din bedrift slik at de kan avstemmes.
For kunden: Der gjelder de samme daglige og årlige beløpsgrenser som ved andre MobilePay-produkter.
For bedriften: Der er ingen beløpsgrenser med tanke på hvor mye bedriften kan motta. Dog fastsettes en individuell grense på hver enkelt automatisk innkreving i forbindelse med on-boardingen.
Les mer om de andre MobilePay-produktene
MobilePay MyShop

MobilePay MyShop

Mobilbetaling
til din bedrift
Les mer om MobilePay MyShop
MobilePay Online

MobilePay Online

Mobilbetaling
i din nettbutikk
Les mer om MobilePay Online
MobilePay AppSwitch

MobilePay AppSwitch

Mobilbetaling
i din app
Les mer om MobilePay AppSwitch