Med MobilePay kvitteringer unngår din bedrift
kostnadene med papirkvitteringer.​

Ta vare på kvitteringer | MobilePayEn enkel måte å levere kvitteringer til bedriftens kunder.

 

Litt utenom det vanlige

Nå kan din bedrift tilby digitale kvitteringer til alle norske MobilePay-brukere. Kvitteringen leveres i appen uansett om de har betalt med MobilePay via sin smarttelefon eller ved bruk at et kort de har tilknyttet MobilePay. 

Bedriften slipper å håndtere og administrere papirkvitteringer og kundene får en god opplevelse litt utover det vanlige. Det er også enkelt og raskt å finne tilbake til kvitteringene ved behov.​​​

 


Slik fungerer kvitteringer

 
Se i videoen hvordan kvitteringer fungerer i MobilePay.

Register din bedrift eller få mer informasjon

Send en e-post til post@mobilepay.no hvis du ønsker å registrere din bedrift eller høre mer om kvitteringer. I e-posten ønsker vi informasjon om:

  • Bedriftens navn og organisasjonsnummer
  • Kontaktperson
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Skriv 'Kvitteringer' i emnefeltet.

Kort tid etter at vi har mottatt e-posten vil vi ta kontakt med deg.

Under finner du mer informasjon om hva som kreves for å få MobilePay kvitteringer.​
 
​​

Spørsmål & svar om kvitteringer

For at en butikk skal kunne tilby MobilePay kvitteringer må butikken ha et kassesystem som kan motta MobilePay kvitteringer. Butikkens kasseleverandør må kunne tilby Storebox kvitteringsløsning og integrasjonen med Storebox må være gjennomført for at butikken skal ha mulighet til å levere kvitteringer i MobilePay. Utover dette må bedriften også ha en avtale med Storebox og MobilePay om MobilePay kvitteringer. Les mer på www.storebox.no
For å kunne tilby digitale kvitteringer til kundene må bedriften ha et kassesystem som er integrert med MobilePay Point of Sale og/eller en betalingsterminal som støtter kvitteringer gjennom Storebox.
Nei, det er ikke et krav at du må ha MobilePay PoS. MobilePay kvitteringer fungerer også på kortbetalinger alene dersom bedriften har en avtale med Storebox. Dersom kunden har samme betalingskort registrert i sin MobilePay app vil kvitteringene fremgå i MobilePay automatisk.
Rask, enkel og sikker levering av kvitteringer til kundene. MobilePay kvitteringer er integrert i kassesystemet og butikken trenger ikke å printe papirkvitteringen til kunden. Det er derfor også mulighet for å spare penger ved å ikke printe papirkvitteringen.
Vi arbeider kontinuerlig med sertifisering av kassesystemleverandører og har allerede flere med på løsningen. Vi samarbeider i dag blant annet med Visma og Lindbak og flere vil også innen kort tid ha foretatt en integrasjon av MobilePay. Du kan selv ta kontakt med din leverandør for å høre når de har en løsning klar for deg
  • Butikken må ha et kassesystem som kan sende MobilePay kvitteringer.
  • Kasseleverandøren må kunne tilby en Storebox kvitteringsløsning og integrasjon av denne.
  • Butikken må ha en avtale med Storebox og MobilePay.

Kvitteringer er en funksjon i MobilePay Point of Sale

Les mer om MobilePay Point of Sale​​​​​​