MobilePay på festival

30. mars 2017

MobilePay er klar for festivalsommeren

MobilePay tar turen til Drøbakfestivalen, Hvalstrandfestivalen og Sarpsborgfestivalen i sommer.​

​​​​​​​​​​​​​​​​​


Musikkfestivaler hører sommeren til. De beste festivalopplevelsene inkluderer både bra musikk, topp stemning og god mat og drikke. Det legges til rette for dette gjennom blant annet minimalt med kø, og ikke minst enkle betalingsløsninger.
 
HES er blant dem som driver festivaler i Norge. Deres mål er å levere godt planlagte arrangmenter som også gjør sitt ytterste for å gjøre publikummerne fornøyde under hele festivalen. I år kan du betale med MobilePay i alle kassepunkt under deres sommerfestivaler Drøbakfestivalen, Hvalstrandfestivalen og Sarpsborgfestivalen. For å gjøre det enda enklere for publikummerne blir det også satt opp flere ekspressbarer som kun tar MobilePay, noe som gjør det enda raskere å få tak i det man måtte ønske av mat og drikke.

- Vi hadde et fantastisk samarbeid med MobilePay på Hvalstrandfestivalen i 2016. Resultatet ble så bra at vi har bestemt oss for å samarbeide på tre festivaler vi arrangerer: Hvalstrandfestivalen, Drøbakfestivalen og Sarpsborgfestivalen. Samarbeidet gjør at vi, i tillegg til klassisk kortbetaling, nå kan tilby gjestene våre den mest moderne betalingsløsningen som er å oppdrive. MobilePay er et solid system både for oss som arrangører og for brukerne våre, som kan gå på festival uten lommebok, sier Hans Petter Haaland som er daglig leder i musikkselskapet HES.
Årets festivaler besøkes av blant annet Freddy Kalas, Highasakite, Dagny, Åge Aleksandersen og sambandet og Postgirobygget.

Med gode minner fra Hvalstrand 2016 ser vi frem til å samarbeide med både Hvalstrandfestivalen, Drøbakfestivalen og Sarpsborgfestivalen i år. Vi ser frem til tre flotte sommerfestivaler med bra musikk og topp stemning. HES er en profesjonell og erfaren aktør som vi samarbeider godt med for å gi publikum den beste opplevelsen. Mobiltelefonen brukes hyppig til alt fra filming til chatting når man er på festival – skulle bare mangle at man også kan betale med den, sier leder av MobilePay i Norge, Knut Anders Wangen.

Last ned MobilePay og kjøp billett til festivalen du vil gå på.

Drøbakfestivalen
16. - 17. Juni

Hvalstrandfestivalen
25. - 26. August

Sarpsborgfestivalen​
1. - 2. September ​

​​