Nyhet! MobilePay MyShop - Den beste mobile betalingsløsningen

19. juni 2017

MobilePay MyShop


Nå kommer den beste mobile betalingsløsningen for norske bedrifter – og den er gratis ut 2017!​​​​​​​​​​​​Vi lanserer i dag MobilePay MyShop – den enkleste og mest teknologiske mobilbetalingsløsningen som ikke krever integrasjon. Løsningen er tilgjengelig for alle med et organisasjonsnummer og det er ikke behov for noe dyrt ekstrautstyr.
Med MobilePay MyShop kan bedriften motta betaling for varer og tjenester veldig enkelt. Kunden betaler med et swipe og pengene overføres automatisk til bedriftens kontonummer, uansett bank.

"MyShop har et stort potensiale, ikke minst blant små- og mellomstore bedrifter. De kan nå benytte mobiltelefonen som betalingsterminal. MyShop blir dermed et attraktivt alternativ til kort og kan bidra til å redusere kontantbruk, " sier Knut Anders Wangen, leder for MobilePay i Norge. 

Vinn-vinn-løsning for alle parter
MyShop består av en bedriftsportal som gir tilgang til administrasjon og fullstendig oversikt over betalinger. Bedriften kan også laste ned MyShop-appen som inneholder en rekke funksjonaliteter selgeren har behov for.
  • Enkel oversikt over innkommende betalinger
  • Automatisk daglig overførsel til kontonummer i selvvalgt bank
  • 5-sifret MobilePay-nummer. Ingen begrensning på antall

MyShop tar hensyn til ulike behov i kjøpsøyeblikket

  • Bedriften kan skrive inn beløpet i MyShop-appen, kunden holder sin mobiltelefon mot selgers og swiper for å godkjenne betalingen
  • Kunden kan også betale til et 5-sifret nummer
  • Kunden kan via geolokasjon i MobilePay-appen betale til butikker i nærheten. Klikk på butikk, skriv inn beløp og swipe

"MobilePay fortsetter å utfordre godt etablerte betalingsløsninger og med gode erfaringer fra Danmark tror vi at løsningen vil bli godt tatt imot hos bedriftene. I tillegg gir vi alle bedrifter mulighet til å få løsningen gratis ut året.", sier Knut Anders Wangen.  

Helt gratis i 2017 og deretter svært konkurransedyktige priser
Det er gratis for bedrifter å registrere seg. Det vil også være gratis å bruke hele løsningen i 2017, ingen transaksjons- eller andre kostnader. Fra 2018 tilbyr vi konkurransedyktige priser hvor bedriften kun betaler per transaksjon basert på en transparent prismodell. Det er fremdeles gratis for forbrukeren å betale med MobilePay.

"Vi vil gjøre det mer attraktivt å tilby betaling med MobilePay og gir derfor bedriftene den beste og rimeligste mobilbetalingsløsningen på det norske markedet," sier Knut Anders Wangen.

 

Les mer om MobilePay MyShop her.