MobilePay får nytt design og ny logo

20. september 2017

MobilePay får nytt design og ny logo


MobilePays nye utseende kommer som en naturlig følge av de endringer som har skjedd siden oppstarten i Danmark for fire år siden. Nye betalingsløsninger er utviklet, bankpartnere har tilsluttet seg den mobile lommeboken og det registreres flere brukere hver dag. ​​​​​​​​​​​​Ny logo
Ta godt i mot vår nye logo og blåfarge. Dette setter rammen for et nytt MobilePay som i løpet av de neste månedene vil være forandret. 

Som du også sikkert ser ligner vi fremdeles på oss selv. Vi er fremdeles MobilePay slik du kjenner oss. Vi har kun forandret litt på utseende for å kunne utrykke enda bedre hvem vi er.

På grunn av alle endringene som har skjedd siden vi startet i Danmark i 2013 trenger vi et nytt MobilePay-univers. Vi starter med logoen og vil fortløpende utvide med flere nye elementer, farger, app-ikoner, nytt utseende i appen og ny hjemmeside.

Sammen er vi best
Åpenhet. Det er det vi bygger på. Slik har det vært siden starten og slik vil fortsette å være fremtiden.Derfor er det kanskje heller ikke så rart at vi vokser og er likt blant både bedrifter og brukere.

I dag har flere enn 4,2 millioner personer i Norden MobilePay-appen installert på sin telefon. Brukerne kan betale med MobilePay flere og flere steder, og vi har også fått flere partnere med på laget.

Vår nye logo skal brukes av alle og skal gjenkjennes av de samme. Her kan du se hvordan det vil se ut når du i fremtiden skal betale i butikk. 

Menneskene kommer først
Vi har siden 2013 jobbet for å ta betalinger inn i fremtiden. Enten det er vennebetaling eller betaling mellom kunde og bedrift, skal overføring av penger være minst like lett som å sende et smilefjes. MobilePay handler om å dele med hverandre. MobilePay handler om mennesker. MobilePay handler om relasjoner.

Vår nye logo har store sko å fylle, men vi tror på at dette er den riktige rammen for vårt brand. Vi gleder oss til å fylle rammen ytterligere og til å vise deg et enda større bilde av vårt univers.

Last ned logo og se vår designguide her​.