Takk for oss!

8. november 2017

MobilePay legger ned i Norge


MobilePay legger ned sin virksomhet og løsning i Norge 11. januar 2018 og vil fortløpende bli fjernet som betalingsalternativ i butikker, nettbutikker og apper. MobilePay fortsetter som før i Danmark og Finland, men ikke for norske brukere.Siden oppstarten i 2015 har vi jobbet med å ta betalinger inn i fremtiden. Enten det er vennebetaling eller betaling mellom kunde og bedrift, skal betaling eller overføring av penger være minst like enkelt som å sende et smilefjes. 

- Vi har lært enormt mye de siste to årene og vår tilstedeværelse har vært viktig for utviklingen i det norske mobilbetalingsmarkedet. Vi er stolte av at vi - som en utfordrer med sterkt fokus på produktutvikling - har bidratt til at forbrukerne har fått stadig mer brukervennlige løsninger. Nå skal vi skrive et nytt kapittel i denne historien, sier Jesper Nielsen, direktør for personmarkedet i Danske Bank-konsernet og styreleder i MobilePay.

Våre brukere har vært med på en reise, og det er lojaliteten til våre brukere som har gitt oss motivasjon til å hele tiden jobbe med innovasjon og produktforbedringer slik at kundeopplevelsen skal bli best mulig. 

Vi ønsker å takke alle våre brukere, bedriftskunder og samarbeidspartnere for tiden vi har fått sammen med dere.​

Ved spørsmål kan vår kundesupport kontaktes på telefonnummer (+47) 85 40 90 60 eller e-postadresse kundesupport@mobilepay.no.